Afbeelding

Leren bridgen in Gellicum

Algemeen

GELLICUM • In het buurthuis “De Heerlijckheyt” in Gellicum start op 25 maart een beginnerscursus bridge. De cursus is van 19:30 tot 22:00 uur. 

Bridge leren spelen
Deze cursus is voor mensen die het bridgespel niet kennen en het willen leren. Een ervaren bridgeleraar geeft les. Er wordt uitgelegd hoe het spel gaat, maar je zult ook veel zelf spelen. Aan het einde van de cursus heb je voldoende kennis en ervaring om leuk te kunnen spelen.

Bridge is niet alleen een mooi kaartspel, maar ook een sociale activiteit en een prettige manier om mensen te ontmoeten. Bridge is een denkspel, maar het is niet moeilijk. Met een paar simpele basisafspraken kun je al snel leuke spellen spelen. 

Bridge houdt de hersenen scherp en omdat je samen speelt, bestrijdt en voorkomt het eenzaamheid. En dit geeft veel gezondheidswinst. En iedereen kan het leren.

Contactgegevens
De cursus wordt gegeven door Caroline Schouten. Bij vragen kan men contact opnemen via e-mail: pienschouten@msn.com of mobiel 06-49782731. Opgeven kan bij Ben van den Berk, e-mail benvandenberk@planet.nl of 06-51369371.

Kosten: 75 euro
De cursus bestaat uit twaalf lessen en kost 50 euro exclusief een theorie- en werkboek. De kosten van deze boeken bedragen 25 euro en zijn te bestellen bij Caroline Schouten.

Het adres van buurthuis “De Heerlijckheyt” is Kerkweg 1 in Gellicum.