Nuttige overwinning van WNC op EFC

eersel • WNC deed goede zaken in Eersel. Van een goed spelend EFC werd met 2-3 gewonnen. Steven van de Vreede scoorde twee keer en Mirel Ibrahimovic maakte uiteindelijk het winnende doelpunt.

Bijveld

De avondwedstrijd werd op een bijveld gespeeld. Op het kleine kunstgrasveld zette Steven van de Vreede WNC al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Maar niet veel later maakte EFC de gelijkmaker.

Voor de rust was EFC de bovenliggende partij. Toch waren Mirel Ibrahimovic en Kay van den Boogaard dicht bij een doelpunt.
in de rust maakte trainer Cor Prein een aantal tactische aanpassingen. Deze leken in eerste instantie niets op te leveren. Tien minuten in de tweede helft kwam EFC op een 2-1 voorsprong. Hierna herpakte WNC zich. Van de Vreede maakte gelijk uit een hoekschop.

En in de 83e minuut schoot Mirel Ibrahimovic een voorzet van Gideon Emanuels binnen. Hierna had Van den Boogaard nog de kans op 2-4, maar zijn schot werd geblokt.

Concurrent

Aanstaande zaterdag ontvangt WNC de grote concurrent voor de tweede plaats, Emplina.