Heukelum komt terug van achterstand en sprokkelt een punt bij GVV’63

Gameren • Heukelum voor het eerst na de winterstop te gaan verliezen, maar de ploeg toonde karakter en kwam alsnog terug. In Gameren werd het bij GVV’63 3-3.

Na twaalf minuten was het al 2-0 voor de thuisploeg, maar na ruim een kwartier werd het via Ronan Feunekes 2-1. Dit was ook de ruststand. 

Na een klein uur werd het 3-1 en dus leek de taak voor Heukelum wel erg lastig te worden. Yoerik van ’t Pad tekende na 73 minuten echter voor de 3-2, waarna een eigen goal de eindstand zelfs op 3-3 zette.

Gestolen puntje

“Misschien was dit wel een gestolen puntje” gaf Fred de Groot, interim trainer van Heukelum, toe. “We begonnen gewoon heel matig en dan sta je al snel 0-2 achter. Na hun 1-3 dacht ik dat wel erg lastig zou worden, maar gelukkig hebben wij een ploeg waarbij de koppies niet zo snel gaan hangen.”

“Zij werden slordiger en wij komen terug tot 3-3. Daarna wordt onze 3-4 nog afgevlagd vanwege buitenspel. Ik hoorde van mensen langs de kant dat het absoluut geen buitenspel was, maar een overwinning was ook wel echt onverdiend geweest.”