Tricht verliest kansloos van SVW

gorinchem • Concurrent SVW deelde Tricht een flinke tik uit door met 4-1 te winnen. Door dit verlies zakt Tricht naar de elfde plek en moet het alle zeilen bijzetten om nacompetitie te ontlopen.

Tricht kwam gelukkig op een 0-1 voorsprong. Na een handsbal in het strafschopgebied benutte Tim van Dijken de penalty. Voor rust werd nog een doelpunt van de thuisclub afgekeurd wegens buitenspel.

Na rust zette SVW een tandje bij. Uit een hoekschop maakten de Gorinchemmers de gelijkmaker. En na een uur scoorde SVW binnen een minuut twee keer. Levie Verrips had de aansluitingstreffer op de schoen, maar hij schoot mis. In de slotfase maakte SVW er 4-1 van.

Vuren wint uiteindelijk met 5-3 van Well in spektakelstuk

vuren • Uiteindelijk won Vuren ruim met 5-3 van Well. Maar het moest wel uit de tenen komen. Vuren moest drie keer een achterstand goedmaken. De wedstrijdbal was voor Brent Paul. Hij scoorde een hattrick.

In de vierde minuut kwam Well al op een 0-1 voorsprong. Een kwartier later werd het zelfs 2-0 na te laat ingrijpen door de Vurense verdediging. Vijf minuten later scoorde Brent Paul zijn eerste. In blessuretijd maakte Bas van der Vliet de gelijkmaker.

Hattrick van Paul

In de 51e minuut was er een domper toen Well weer op voorsprong kwam. Maar meteen daarna scoorde Paul zijn tweede. In de 74e minuut maakte Brent zijn hattrick vol en zette Vuren op een 4-3 voorsprong. In de laatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde Brett van Vaanderen de eindstand op 5-3.

Trainer Gilberto Smit kon leven met deze uitslag. “Gezien het wedstrijdbeeld een terechte overwinning. Well heeft zijn huid duur verkocht. We hebben gedaan wat we moesten doen.”

Asperen legt SVS’65 over de knie

asperen • Asperen bewees zichzelf zaterdag een uitstekende dienst door te winnen van SVS’65. In Asperen won de zwart-witte formatie afgetekend met 4-0.

Voor de pauze zetten Tareq Ibrahim en Boaz Middag de thuisploeg op 2-0. Na de thee maakte Cas Coenen met twee treffers de score compleet.

“Ik ben heel tevreden over mijn ploeg”, aldus Asperen-trainer Ricardo Versteeg na afloop. “In de eerste helft vond ik ons al de bovenliggende partij, maar gaven we ook nog wel de nodige kansen weg. In de tweede helft hebben we het vervolgens volwassen uitgespeeld, eigenlijk hadden we nog iets meer moeten scoren. Ook houden we eindelijk eens de nul, ook positief.”

SVS'65 trainer Menno Beusekamp baalde stevig. "Asperen was beter, maar wij maakten de kansen niet af. En we gaven twee goals weg."