• Turnwedstrijd in Beesd.
• Turnwedstrijd in Beesd. Foto: Aangeleverd

Vriendschappelijke turnwedstrijd in het Klokhuis in Beesd

Nieuws Fotoseries

BEESD • Sportvereniging Beesd organiseerde zaterdag een vriendschappelijke turnwedstrijd in het Klokhuis in Beesd.

Zeven verenigingen uit de regio namen deel aan deze wedstrijd: WHV Asperen, DSS Leerdam, T&P sport Maurik, SVZ Zijderveld, Olympia Herwijnen, Silvia Varik en SVB Beesd. 

17 categorieën
Tijdens deze wedstrijd turnden 155 meiden en 1 jongen in verschillende categorieën de sterren van de hemel. Alle kinderen werden verdeeld over maar liefst zeventien verschillende categorieën die verdeeld waren over vier wedstrijdrondes. Er hing een gezellige sfeer tussen de verschillende verengingen.

Vier toestellen
Wekenlang is er door de deelnemers hard geoefend en vandaag lieten de deelneemsters hun kunsten zien op vier toestellen, de sprong, de balk, de brug en de vloer. Alle ouders en betrokkenen applaudisseerden enthousiast voor de mooie oefeningen en de prachtige scores.

Prijswinnaars per categorie
Iedereen deed fantastisch goed zijn best en wat was het spannend. Van iedere categorie werden de prijswinnaars naar voren geroepen. Yfke en Charlotte Slager reikten de prijzen met veel enthousiasme uit.

Iedereen krijgt een medaille
Wat een fanatieke en gedreven kinderen waren er te zien die intens genieten van de turnsport. Om die reden heeft de SVB ervoor gezorgd dat alle kinderen als aandenken een medaille hebben ontvangen.

Volgend jaar komt er weer een vriendschappelijke turnwedstrijd, een andere vereniging neemt dan de organisatie op zich.