Afbeelding
Foto: 123rf.com

Modeshow en winkelen 60+ in de Burcht van Haeften

Nieuws

HAAFTEN • Vrijwilligers van de Burcht van Heaften organiseren op donderdag 14 maart 2024 een gezellige ochtend voor 60-plussers.  Ze starten met koffie en iets lekkers, dan volgt een kleine modeshow, daarna kan iedereen die dat wil winkelen en nog een kopje koffie drinken.

Medewerking van ondernemers
Ondernemers die enthousiast deelnemen aan deze ochtend zijn: Van Jean (kleding), Van ’t Hartjes (ansichtkaarten en bedrukte tassen), Drogisterij Mireille (verzorgingsproducten), Nature’s Colour (natuurlijke sieraden met bloemen), Matching Looks (tasjes en sjaals, modeaccessoires ), Kaasboerderij de Buitenhoeve (lekkernijen) en de Bosrank (bloemen en plantjes). Mariska (vrijwilliger) verzorgt een heuse nagelstudio.

Activiteiten voor ouderen
Deze workshop is onderdeel van de activiteiten die maandelijks voor ouderen georganiseerd worden in de Burcht door met name vrijwilligers via de Burcht en team welzijn West Betuwe. Al eerder waren dit een kookworkshop, schilderen en een muziekochtend. Aanmelden voor deze ochtend kan via info@burchtvanhaeften.nl of via Janneke op telefoonnummer 06-23671614.