Jonge Gelre presenteert Cabaretavond met Hofkens

Herwijnen • De Cabaretavond die door Jong Gelre Herwijnen jaarlijks wordt georganiseerd is niet meer weg te denken. Op vrijdag 8 maart wordt in het dorpshuis De Poort in Herwijnen alweer de negende editie gehouden. 

Bestuurslid Pascal den Hartog: ”Als Jong Gelre Herwijnen organiseren we jaarlijks diverse evenementen. We weten als bestuur dat de Cabaretavond altijd een succes avond is. Volgend jaar hopen we ons tweede lustrum te vieren. We zijn blij dat we ook dit jaar weer de bekende Raymon Hofkens hebben. Naast wat hij zelf voor het voetlicht laat horen, brengt hij nog een aantal, bekende en beginnende cabaretiers mee. Raymon zal het geheel presenteren.”

Geen onbekende

De Brabander Raymon Hofkens geboren in Raamsdonkveer en nu wonend in Veenendaal, is zeker geen onbekende meer in Nederland en België. Hij heeft prijzen gewonnen en diverse finales gestaan van cabaretfestivals. Jaarlijks heeft hij zo’n 150 optredens. Daarnaast heeft hij een eigen bureau en divers jong talent onder zijn vleugels. In Herwijnen is hij geen onbekende.

Voor deze avond, die begint om 20:30 uur, is de zaal feestelijk en gezellig ingericht. Kaarten voor niet-leden zijn 15 euro en leden 12 euro. De zaal gaat open om 20: 00 uur. Meer info: www.instagram.com/jonggelreherwijnen.


Saxofoonkwartet SAX4SAX in Stroomhuis

neerijnen • Het saxofoonkwartet SAX4SAX treedt op zondag 3 maart op in het Stroomhuis. SAX4SAX speelt repertoire in de categorieën easy jazz, licht klassiek en populaire swing. Datum: zondagmiddag 3 maart. Aanvang: 15.00 uur. Entree: 20 euro incl. drankje in de pauze. Reserveren: zie www.stroomhuisneerijnen.nl.