Schuurverkoop tijdens NLdoet

acquoy • Stichting Superkatten doet mee aan NLdoet op zaterdag 16 maart én er is een grote schuurverkoop. Tijdens NLdoet kunnen vrijwilligers helpen om een begin te maken aan de wasstraat. 

Stichting Superkatten doet ook mee aan de Paaschallenge van Stichting DierenLot. Iedere euro die zij verdienen aan deze acties wordt verdubbeld door Stichting DierenLot. Als onderdeel daarvan is er een grote schuurverkoop en is de Purrfectshop geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur. Om te shoppen hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Men kan gewoon gezellig binnen komen en rondsnuffelen tussen alle geweldig leuke kat gerelateerde items. Locatie: Stichting Superkatten, Huigenstraat 49, 4151 CC Acquoy.


Warm welkom voor nieuwe pastoraal werker

Beesd • In de Heilige Kruisverheffingkerk in Beesd vindt vrijdag 8 maart om 19:30 uur een feestelijke gebedsviering plaats waarin mevrouw drs. L.M. Sarot-Erkens, nieuw pastoraal werker in de parochies Johannes XXIII en Heilige Suitbertus, aan de gemeenschap zal worden gepresenteerd. Deze viering is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Mevrouw Sarot ontvangt per 1 maart van Zijne Eminentie Willem kardinaal Eijk de zending om in de parochies Johannes XXIII en Heilige Suitbertus werkzaam te zijn als pastoraal werker met bijzondere aandacht voor de catechese van jong en oud.


SVS’65 versterkt zich met terugkeer van doelman Bjorn in ‘t Veld

SPIJK/ALMKERK • SVS'65 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Bjorn in ‘t Veld. Gezien het keepersprobleem in Spijk een gewenste aanwinst. In ‘t Veld keert terug van Almkerk. De 24-jarige Bjorn in ‘t Veld besloot afgelopen zomer voor zijn kans te gaan bij eersteklasser Almkerk. Zijn speelminuten in de Almkerkse hoofdmacht zijn tot nu echter beperkt gebleven, reden voor hem om vanaf volgend seizoen weer aan te sluiten bij de A-selectie van Menno Beusekamp. SVS'65-doelman Raymon Kaarsemaker is langdurig geblesseerd, waardoor In ‘t Veld bij de zaterdagvierdeklasser volop kansen zal krijgen.