Haaften heeft geen moeite met GVV

Haaften • Dit keer had Haaften totaal geen moeite met GVV. Eerder dit seizoen had Haaften in Geldermalsen nog gelijk gespeeld tegen de stugge opponent. Op het kunstgras van Sportpark Elzenbos won Haaften met 4-0.

Binnen tien minuten scoorde Haaften drie keer. Na een half uur maakte Sam Sybesma 1-0. Door twee doelpunten van Jordy Perdon (in de 34e en 38e minuut) werd het voor rust al 3-0. In de tweede helft maakte Siem van Gansewinkel in de 72e minuut de 4-0.

Voor Haaften-trainer Eelke Oomkes was de overwinning meer dan verdiend. “We hebben alleen op de helft van GVV gespeeld. Vier doelpunten is goed voor het doelsaldo.”

Drie debutanten van 16 jaar

Aan de andere kant kon trainer Freek Wittenrood wel leven met deze nederlaag. “Ik moest met een erg jong elftal op pad. Drie spelers van 16 jaar oud maakten vandaag hun debuut bij ons. Zij hebben het meer dan verdienstelijk gedaan.”

Zaterdag gaat Haaften als runner-up op bezoek bij koploper BZC'14. GVV ontvangt buurman BRC uit Beesd.