Goal van grote afstand nekt SVS’65 tegen Ameide

SPIJK • SVS’65 verloor zaterdag met 1-2 van Ameide. Door deze nederlaag is de ploeg van trainer Menno Beusekamp weer terug bij af. SVS’65 staat nu weer op een degradatieplaats. Dit seizoen degraderen er zes van de twaalf teams uit de vierde klasse E naar de nieuw te vormen vijfde klasse.

Ameide kwam al vroeg op een 0-1 voorsprong uit een hoekschop. Maar nog voor rust maakte Felix Otte de gelijkmaker. In de tweede helft kon het alle kanten op. Uit een vrije trap van zo’n veertig meter scoorde Ameide 1-2. Aanstaande zaterdag speelt SVS’65 de ‘degradatiekraker’ tegen streekgenoot Asperen.

SVS’65 versterkt zich met doelman Bjorn in ‘t Veld

Spijk/Almkerk • SVS’65 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Bjorn in ‘t Veld. Hij keert terug van Almkerk.

De 24-jarige Bjorn in ‘t Veld besloot afgelopen zomer voor zijn kans te gaan bij eersteklasser Almkerk. Zijn speelminuten in de Almkerkse hoofdmacht zijn tot nu echter beperkt gebleven. SVS’65-doelman Raymon Kaarsemaker is langdurig geblesseerd, waardoor In ‘t Veld bij de zaterdagvierdeklasser volop zijn kansen zal krijgen.