Asperen tegen FC Dordrecht gestaakt bij 6-0 stand

Asperen • De wedstrijd tussen Asperen en FC Dordrecht is zaterdag na 56 minuten gestaakt. Het stond op dat moment 6-0 voor de thuisploeg.

Alle zes de goals werden voor de rust gemaakt. Cas Coenen, Toine van Hattem en Tareq Ibrahim scoorden allemaal twee keer. Tien minuten na de pauze was het dus al klaar.

Onnodig

“Ik begrijp niet zo goed waarom we gestopt zijn”, verklaarde Asperen-trainer Ricardo Versteeg. “Een speler van ons stuitte op hun keeper en daarna ontstond er akkefietje, waarbij de keeper nogal heftig reageerde. Vervolgens wilde hij niet meer doorspelen en daar gaf de scheidsrechter gehoor aan. Onnodig wat mij betreft dus. Nu moeten we het restant doordeweeks nog een keer gaan uitspelen.”

Over het spel van zijn ploeg was Versteeg wel tevreden. “We hadden wel een paar goals meer mogen maken.”


Heukelum pakt punt tegen koploper

Heukelum • Heukelum heeft koploper OSS 20 zaterdag van de winst weten te houden. In Heukelum werd het 1-1.

Ronan Feunekes maakte na 35 minuten voetbal de 1-0. Na een klein uur spelen tekende de bezoekers voor de gelijkmaker.

Goed in de duels

Interim-trainer Fred de Groot was tevreden met een punt. “Ik denk dat dit de best voetballende ploeg van deze afdeling is”, aldus De Groot. "Wij waren goed in de duels en konden het onze tegenstanders moeilijk maken. In de eerste helft hebben we maar één kans weggegeven, in de tweede helft gingen zij verder naar voren en maakten ze gelijk. Op het eind kwamen we nog twee keer goed weg.”

Heukelum staat nu achtste en speelt zaterdag de uitwedstrijd in Gemeren tegen GVV'63.


‘Gelukkige winst’ WNC op Sarto

Waardenburg • Runner-up WNC was het gelukkigst in de wedstrijd tegen Sarto en won met 1-0. Steven van de Vreede schoot in de tweede helft de winnende binnen.

Volgens trainer Cor Prein was het een rommelige wedstrijd van beide kanten. 

Slordig

“Zowel in de eerste helft als in de tweede helft was het slordig. Wij kregen naast het doelpunt van Steven nog wel kansjes via Kay van den Boogaard, Eyoub Allaoui en Mirel Ibrahimovic. Maar ook Sarto kreeg een aantal mogelijkheden. Uiteindelijk waren wij het gelukkigst.”

Het komende weekend speelt WNC op zaterdagavond in Eersel tegen de nummer vijf op de ranglijst, EFC.