Tricht - Theole (1-2)
Tricht - Theole (1-2) Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Theole na rust oppermachtig tegen Tricht

Tricht • De Betuwse streekderby in de tweede klasse G eindigde in een overwinning voor de gasten uit Tiel. Theole won met 1-2 van Tricht. Voor de rust was het een gelijkopgaande partij. De tweede helft was Theole de bovenliggende partij. In de eerste helft had Tim van Dijken twee grote mogelijkheden om Tricht aan de leiding te brengen. Nadat Van Dijken in de eerste poging de keeper voorbij liep, werd zijn inzet ternauwernood tot corner verwerkt. De tweede mogelijkheid was een voorzet van Joran Smit, die Van Dijken net naast kopte. Aan de andere kant werd een inzet van Theole van de doellijn gehaald. In de tweede helft kwam Tricht er nauwelijks meer aan te pas. Na een uur kopte Efal Elmas Theole naar een 0-1 voorsprong. Twaalf minuten later scoorde Remon van Lavieren 0-2. In de 94e minuut kreeg Tricht een penalty, die door Van Dijken werd benut.