BRC ontdoet zich in tweede helft van Kerkwijk

Beesd • BRC had weinig moeite met Kerkwijk, hoewel het voor de rust niet bepaald soepel ging. Na de moeizame eerste helft haalde Hans Kroeze in de tweede helft de trekker over en scoorde de 1-0. BRC verzuimde om nog verder afstand te nemen.

Trainer Ben Frehe was duidelijk: "De eerste helft was van onze kant niet goed genoeg. Onze keeper, Mario Baars, hield ons in de wedstrijd met onder andere een spectaculaire redding. We waren in de eerste helft niet scherp genoeg.” 

“Tijdens de rust hebben we dat de spelers duidelijk proberen te maken. En dat hielp, want de tweede helft was veel beter. We zaten er bovenop en kregen veel kansen, maar we scoorden maar één keer. Maar iedere punt telt de komende wedstrijden."


LRC boekt ruime zege bij Nieuwenhoorn

Hellevoetsluis • LRC Leerdam heeft zaterdag met ruime cijfers gewonnen van Nieuwenhoorn. In Hellevoetsluis werd het 0-3 voor de Leerdammers.

Rick van Loo zette LRC voor rust op het goede spoor met de 0-1. Na de pauze maakte Timo Lutters de 0-2 en Sil van Putten de 0-3 uit een strafschop.

“Een volkomen terechte overwinning”, vond LRC-trainer Emanuel Sluis. “Ik denk niet dat de tegenpartij ook maar één moment het idee heeft gehad dat er iets te halen viel vandaag. Ze kregen in de 85ste minuut pas de eerste kans tegen, dat zegt genoeg.”