Afbeelding
Foto: stock123RF.com

Verbinding, passie en plezier: Vocal Group Rosé zoekt nieuwe koorleden

Nieuws

ASPEREN • Vocal Group Rosé uit Asperen is op zoek naar drie nieuwe (ervaren)koorleden.

Mensen die ervaring hebben met zingen en klaar zijn voor een nieuwe uitdaging nodigt Vocal Group Rosé uit voor een open repetitieavond. Tijdens deze avond worden meerstemmige nummers ingestudeerd.

Groep van vijf zangers
Wat maakt Vocal Group Rosé uniek? Bij deze groep draait het om verbinding, passie en plezier. De groep van vijf zangers brengt bijzondere arrangementen ten gehore onder de bezielende leiding van dirigente Monia de Swart.

Er is behoefte aan uitbreiding van de groep. Individuen die ervaring hebben met zingen, bijvoorbeeld in een popkoor, en het aandurft om in een kleine groep zijn/haar stem te laten horen kunnen langskomen tijdens de repetitieavond. 

Winterproject
Vocal Group Rosé is net gestart met het instuderen van nummers voor het Winterproject. Tijdens de open repetitieavond is het mogelijk om mee te zingen, vragen te stellen en sfeer te proeven.

Aanmelden
De open avond is op 7 en 21 maart vanaf 20.00 uur, Lingedijk 4 in Asperen. Aanmelden voor deze repetitieavond kan door een e-mail te sturen naar moniadeswart@me.com.

Lees meer
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/378396/niet-plaatsen-lazy-sunday-voor-gitaarliefhebbers
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/378386/saxofoonkwartet-sax4sax-treedt-op-in-stroomhuis-neerijnen