Kinder- en speelgoedbeurs Waardenburg

waardenburg • In de Koeldert in Waardenburg is op vrijdag 1 maart van 19:00 – 21:00 uur & zaterdag 2 maart van 09:30 – 12:00 uur weer de tweedehands kleding- en speelgoedbeurs door Stichting Samarita Waardenburg.

Er is kinderkleding (maat 56 tot en met 176), volwassenenkleding, schoenen, speelgoed, kinderfietsjes, kinderwagens, maxicosi’s en nog veel meer te koop. De winst gaat naar projecten in Roemenië en Oekraïne. Het is mogelijk om eigen (voorjaars- en zomer) kinderkleding in te brengen (geen volwassenenkleding) in maat 80 tot en met 176. 60 procent is voor de verkoper en de rest is voor Samarita. Speelgoed en kinderbenodigdheden mogen ook gebracht worden. Voorwaarde is wel dat de ingebrachte spullen in goede staat verkeren en/of compleet zijn.

De ingebrachte spullen moeten voorzien worden van een sticker met een persoonlijke code, maat en verkoopprijs. (De voorkeur gaat uit naar TESA schilder tape.) Voor deze code en meer informatie kan men contact opnemen met: Claudia van Trigt: 0642253675 of Jannie van Trigt: 0649405624 Email: claudiaenmartijn@gmail.com..


Nieuwe locatie voor Ixta Noa

geldermalsen • Ixta Noa heeft een nieuwe locatie in Geldermalsen bij Tante Leen. Mensen met psychische kwetsbaarheid en/of verslaving zijn vanaf 1 maart elke donderdagmorgen welkom van 10:00 tot 12:00 uur. Men kan zonder afspraak binnenkomen. De locaties zijn: - maandagmiddag 14:00 tot 16:00 uur in de Burcht van Haeften in Haaften; - donderdagmorgen 10:00 tot 12:00 uur bij Tante Leen in Geldermalsen


Pop-up diner bij Het Nut42 in Beesd 

beesd • Julio Asencio houdt op zaterdag 2 en zondag 3 maart een aangekleed viergangendiner bij Het Nut42 in Beesd. Op deze manier wil hij zijn droom 'toekomstige eetcafé La Mesa' (Kattenstraat1) waar kunnen maken en daarmee starten per 1 juli dit jaar. Er is een crowdfunding: www.gofundme.com/eetcafe-la-mesa gestart, om vóór 1 april 20.000 bij elkaar te krijgen voor onder andere de overname kosten. Via het sponsordiner helpt men Asencio mee zijn droom te realiseren. Meer informatie over dit diner, mail naar: julio@asencio.nl of kijk op Facebook: La Mesa - Eetcafé.


EHBO cursussen  

regio • EHBO-verenigingen in de regio hebben de handen ineengeslagen en starten een vierdaagse cursus EHBO inclusief reanmatie/AED bedienen op de zaterdagen 6 , 20 april en 4, 11 mei). Op de laatste zaterdag doen de cursisten gelijk examen. De kosten zijn € 225,- inclusief alle materialen en het examen. Meer weten of aanmelden kan via de mail: info@ehbo-kerkwijk-nederhemert.nl secretaris@ehbogamerennieuwaal.nl of bestuur@ehbowaardenburgneerijnen.nl.