Tricht wint na sensationele ommekeer met 4-5 van WSC

waalwijk • In een adembenemende slotfase heeft Tricht zaterdag een onvergetelijke comeback gemaakt door met 4-5 te winnen van WSC. De matchwinner, Tim van Dijken, kroonde zich tot held van de dag door in de blessuretijd de winnende treffer binnen te koppen.

WSC nam na 31 minuten de leiding. Het duurde echter niet lang voordat Tricht reageerde; Marijn Bransen tikte slechts een minuut later de bal in het net waarmee de stand op 1-1 kwam. De vreugde van de gelijkmaker was van korte duur, want WSC wist voor de rust nog eenmaal het net te vinden. In de tweede helft kreeg Tricht veel kansen. Toch kwam WSC op een 3-1 voorsprong. Maar Tricht vocht terug. Twan van Toorn en Marijn Bransen brachten de stand terug naar een gelijkspel. Toen de Waalwijkers in de 86e minuut de leiding namen, leek de wedstrijd beslist. In de laatste minuut zorgde Van Toorn voor de gelijkmaker, waarna Van Dijken de beslissende 4-5 scoorde.