Open eettafel

Opijnen • Als gewoonlijk op de derde dinsdag van de maand vindt op 20 februari weer de open eettafel Opijnen plaats in de Keijsershof. Vanaf 11:30 uur is de zaal geopend om vanaf 12:00 uur te beginnen aan een lekker drie-gangen menu. Deelnemers kunnen zich voor zondag 18 februari aanmelden bij Nelly Hekman, tel. 0617017623, kosten 12.50 euro.


Inloopochtend in de Koels in Vuren

vuren • In dorpshuis de Koels in Vuren is op dinsdag 20 februari een inloopochtend. Van 10:00-12:00 uur wordt er een praat-koffie-spelletjesochtend gehouden.  Iedereen is van harte welkom.  


60 jaar lid van de vrouwen van nu afdeling Herwijnen

herwijnen • Op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vrouwen van Nu afdeling Herwijnen zijn onlangs drie leden gehuldigd. Te weten mevrouw D. Ton, mevrouw A. Kaldenberg en mevrouw A. de Joode. Alle drie zijn zij 60 jaar lid van de vereniging. Ze kregen een bloemetje, een oorkonde en een sjaaltje.


Opbrengst markt Lingewaarde voor uitje bewoners

tiel • Zorgcentrum Lingewaarde aan de Gasthuislingelaan 2 in Tiel organiseert op zaterdag 13 april een voorjaarsmarkt met nieuwe en tweedehands spullen. De markt is te bezoeken van 9:00 tot 13:00 uur. Mensen die producten willen aanbieden op de voorjaarsmarkt, kunnen een kraam huren. Men kan contact opnemen met de welzijnsmedewerkers van Lingewaarde, tel: 06 477 40 315 of via lingewaarde.welzijn@zorgcentradebetuwe.nl. De huurprijs van een kraam bedraagt 15 euro. Producten verkopen kan alleen door het huren van een kraam. De opbrengst dit jaar is voor een uitje voor de bewoners van Lingewaard.