SVS'65 in doelpunten festijn langs HSSC'61: 3-5

hei- en boeicop • Na een waar doelpuntenfestijn in Hei- en Boeicop nam SVS’65 zaterdagmiddag drie punten mee naar huis. SVS’65 trok bij HSSC’61 met 3-5 aan het langste eind.

SVS’65 begon goed aan het duel en kwam ook op voorsprong via Max Vrolijks, maar in het vervolg van de eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende partij. Via twee goals werd dat overwicht ook duidelijk gemaakt in de score en dus leek een belangrijke overwinning voor HSSC’61 in de maak.

SVS’65 wisselde echter in de rust en bracht onder meer Willem Looijen in, die nog altijd van grote waarde bleek te zijn. Eerst was het nog een andere oudgediende, Christiaan Perrier, die de 2-2 voor zijn rekening nam, nadat hij eerder al een goede mogelijkheid op de gelijkmaker had gemist. Vervolgens maakte Looijen de 2-3, maakte HSSC'61 vanaf de stip 3-3 en was het een minuut later weer 3-4, opnieuw door Looijen. Als klap op de vuurpijl werd het via een eigen goal nog 3-5.
Trainer Menno Beusekamp prees zich gelukkig met zijn invallers. “En dan heb ik het niet alleen over Willem Looijen. We hadden vandaag meerdere volwaardige spelers op de bank zitten. Deze overwinning na de winterstop is meteen belangrijk.”