Slechte tweede helft doet Asperen de das om bij Ameide

ameide • Asperen speelde zaterdag één helft goed bij Ameide. De tweede helft ging een stuk minder en Asperen ging de bietenbrug op: 3-1. “Zeker de eerste twintig minuten speelden we goed”, zag Asperen-trainer Ricardo Versteeg. “Ameide liet ons wel een beetje voetballen, maar we profiteerden er niet van. Kort voor rust hadden beide ploegen goede mogelijkheden op de openingstreffer. De tweede helft was van onze kant een stuk minder. Zij maakten uit een corner 1-0 en voetbalden daarna niet meer, maar scoorden wel twee keer via uitvallen.” De eretreffer van Asperen kwam op naam van Tareq Ibrahim.


LRC nipt onderuit bij beter Smitshoek

Barendrecht • LRC heeft zaterdag een nederlaag geleden bij mede-subtopper Smitshoek. In Barendrecht werd het in de slotfase 1-0 en daar bleef het bij.

"Als er een ploeg verdiende om te winnen, dan waren zij het wel”, vond LRC-trainer Emanuel Sluis. "We hebben hard gewerkt, maar waren te slordig in balbezit, vond ik. Je hoopt er dan in ieder geval nog een puntje uit te slepen, maar dat zat er helaas niet in. De 1-0 van hun viel uit een vrije trap. We misten de nodige jongens. Dat neemt niet weg dat 't balbezit beter moet. Daar gaan we weer aan werken.”