WNC doet goede zaken en wint van Erp

erp • WNC heeft goede zaken gedaan in de strijd om de tweede plaats in de eerste klasse E, door met 1-4 te winnen in de uitwedstrijd tegen Erp.

Concurrent Emplina verloor verrassend met 1-2 van Moerse Boys. Hierdoor blijft WNC op de tweede plaats staan, met twee punten voorsprong en een wedstrijd meer gespeeld dan Emplina.

Het venijn zat in de staart van de eerste helft, waarin drie keer werd gescoord. Eerst maakte Mirel Ibrahimovic de 1-0. Een minuut later was het alweer gelijkspel. Maar in de blessuretijd voor rust zette Ayoub Allaoui WNC opnieuw op voorsprong.

In de tweede helft liep WNC uit naar een 1-4 voorsprong door doelpunten van Gideon Emanuels en Ibrahimovic.

Domper voor Tricht met 2-1 verlies tegen SV Parkhout

nieuwegein • Tricht kan geen afstand nemen van de onderste regionen in de tweede klasse G. Van fusieclub SV Parkhout verloor Tricht met 2-1. Door dit resultaat zakken de groen-witten naar een negende plek, net boven de degradatiestreep.

In de 22ste minuut kwam Tricht op een 0-1 voorsprong. Marijn Bransen schoot een voorzet van Joran Smit binnen. Vijf minuten voor rust had Bransen een grote kans om de score te verdubbelen, maar zijn inzet ging na een mooie combinatie tussen Dadier Casal en Joran Smit net naast het goal.

Drie minuten later scoorde Parkhout de 1-1. In de tweede helft hing de 2-1 in de lucht. Tien minuten voor tijd viel deze ook. Vlak voor tijd leek het 2-2 te worden, maar een kopbal van Arjan Hakkert werd op miraculeuze wijze door de keeper uit het doel getikt.

Zesklapper voor ASH tegen Well na trainingskamp

hellouw • ASH is goed uit de winterstop gekomen. Een trainingskamp in Marbella heeft de ploeg uit Hellouw goed gedaan. Met 6-0 werd Well verslagen. Danny Bijl maakte een hattrick en Thijmen Noordam scoorde twee doelpunten. Arnoud van Arendonk maakte het zestal vol.

Van Arendonk opende de score na twaalf minuten. Voor rust werd het nog 3-0 door doelpunten van Noordam en Bijl. In de tweede helft schoot Bijl van afstand de 4-0 binnen en tikte hij een afgemeten voorzet van Laurens Schutte binnen. Twintig minuten voor tijd bepaalde Noordam de eindstand op 6-0.

Trainer Remy Schouwenaar was aangenaam verrast. "Ik ben niet gewend dat we zoveel scoren. Maar we voetbalden verfrissend en speelden leuk voetbal. Het trainingskamp werpt zijn vruchten af.”