Haaften wint in blessuretijd van Kerkwijk

kerkwijk • Haaften was in Kerkwijk de bovenliggende partij. Toch wist de ploeg pas in blessuretijd de winnende treffer te maken. Kevin Snoek scoorde in de slotseconden de verlossende 1-2.

Geheel onverwacht kwam Haaften in de 55ste minuut op achterstand, maar tien minuten later maakte Thomas Korenvaar de verdiende gelijkmaker. Hierna ging Haaften op zoek naar de overwinning, maar echt grote kansen leverde dat niet op. Trainer Eelke Oomkens: “We waren dominant en beter, maar we konden het niet afmaken. In de laatste minuut zat het ons eindelijk mee.”

Een vrije trap werd teruggekaatst door Kevin van de Velde naar Kevin Snoek, die de bal keihard in de touwen schoot.

Efficiënte overwinning Vuren op NOAD’32

wijk en aalburg • Vuren won met maar liefst 0-4 van NOAD’32. De ploeg van trainer Gilberto Smit ging uiterst effectief met de kansen om.

De trainer was tevreden met deze nuttige overwinning. “Ik had voor de wedstrijd gezegd dat we deze wedstrijd moesten winnen. Dat hoefde niet met mooi voetbal. We komen uit de winterstop en vandaag begint de tweede helft. We hebben gedaan wat we moesten doen. We gingen goed met onze kansen om.”
De eerste twee kansen werden meteen doelpunten. In de veertiende minuut scoorde Bas van der Vliet 0-1. Drie minuten later was het 0-2, toen Tom van de Berghe de score verdubbelde. In de tweede helft hadden Yannick van Horssen en Jarl Deurhof succes.