Afbeelding

BC Geldermalsen organiseert Goede Doelen Drive voor Stichting Help Elkaar

Nieuws

GELDERMALSEN • Bridgeclub BC Geldermalsen organiseert op zaterdag 24 februari opnieuw een ‘Goede Doelen Drive’. De opbrengsten hiervan gaan naar Stichting Help Elkaar uit Geldermalsen. ‘Ze kunnen wel wat extra’s gebruiken’.

Initiatiefnemer Leo van Velzen: “We willen als bridgeclub graag Stichting Help Elkaar ondersteunen. De vrijwilligers zetten zich enorm in voor de stichting. Kartrekker Marjon is erg gedreven en altijd beschikbaar voor iemand met een hulpvraag.”

We willen graag de Stichting Help Elkaar ondersteunen.

Inschrijfgeld naar Stichting Help Elkaar
Koppels kunnen zich opgeven voor deze drive. Het inschrijfgeld van 25 euro gaat naar Stichting Help Elkaar. Men hoeft geen lid te zijn van de bridgeclub.

Kleine prijsjes te winnen
Er is ontvangst met koffie en thee en er zijn leuke prijsjes te winnen. “Denk aan een boekenbon of een fles wijn. Grote prijzen zijn het niet, want de opbrengst gaat naar de stichting.”

Bridgeclub met ruim honderd leden
De bridgeclub komt wekelijks met een grote groep bij elkaar. “In de regio loopt het aantal bridgeleden terug. De bridgeclub in Buren is gestopt en in Beesd loopt het aantal ook flink terug. Wij hebben inmiddels ruim honderd leden. En het afgelopen jaar hebben we er zelfs zestien bijgekregen. Onze club loopt van oudsher goed.”

Sociaal gebeuren
“Het spelen van bridge is een sociaal gebeuren. Meestal komen er ouderen mensen. De jongste is in de veertig. Maar natuurlijk is iedereen van elke leeftijd hier welkom.”

De Goede Doelen Drive vindt plaats in het dorpshuis ‘Ons Eigen Gebouw’, Groeneweg 23 in Buurmalsen. De bridgewedstrijden worden tussen 13:00 en 17:00 uur gespeeld. Graag uiterlijk 12:45 uur aanwezig zijn.

Aanmelden en contact
Aanmelden kan via mailadres: bcgeldermalsen@gmail.com. De inschrijving is definitief na 25 euro per paar op bankrekeningnummer NL 58 RABO 0140 6366 92 t.n.v. Bridgeclub Geldermalsen onder vermelding van Goede Doelen Drive 2024 en uw NBB-lidnummers. Voor vragen of informatie: Leo van Velzen 06-53810119 of Petra Groeneweg 06-13322667.


Meer lezen?
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/373983/bridgeclub-beesd-zoekt-nieuwe-leden
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/359623/bridgeclub-voor-beginners