Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Donaties voor jaarlijkse Lampjesacties van Ziekenhuis Rivierenland nog steeds welkom

Nieuws

TIEL • Menig bezoeker is het niet ontgaan. De enorme schemerlamp voor het Ziekenhuis Rivierenland met zijn duizenden lampjes. De jaarlijkse Lampjesactie van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland is in volle gang. 

Met deze actie verlicht de stichting ieder jaar een bijzonder te realiseren project en vraagt daarvoor donaties. De schemerlamp zal nog tot en met 15 februari voor het ziekenhuis te zien zijn. Doneren kan nog steeds. 

Buitenspeelruimte op de Kinderafdeling
In 2024 staat een dakterras en een buitenspeelruimte op de Kinderafdeling in de schijnwerpers. Blije gezichten van bewegende kinderen: dat wil het ziekenhuis maar al te graag zien. Buitenlucht en beweging kunnen het herstel bevorderen. Daarom bedachten medisch pedagogisch zorgverleners Maartje Kuppen en Jikke Gerichhausen het plan om een buitenruimte voor kinderen te maken.

Tot nu toe heeft Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland al het prachtig bedrag van € 2.750, mogen ontvangen tijdens deze actie. Tot en met donderdag 15 februari is het nog mogelijk om een bedrag naar keuze te doneren.

Doneren kan nog steeds
Meehelpen bij het realiseren van een dakterras met buitenspeelruimte voor de jongste patiënten van het ziekenhuis? Doneren kan via: www.vriendenvanzrt.nl/doneer of door een bedrag naar keuze over te maken naar NL 95 RABO 0307 3914 42 t.n.v. Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland.

Meer lezen?

https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/375476/open-huis-toon-hermans-huis-rivierenland-in-tiel
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/373978/maak-kennis-met-beroepen-in-ziekenhuis-rivierenland