Reünie Badminton Herwijnen

herwijnen • Alle oud-spelers van Badminton Herwijnen zijn op zaterdagmiddag 16 maart vanaf 13:00 uur welkom in de sporthal, Zworrelstraat 77 in Herwijnen. Er is ruimte om het racket weer eens op te pakken en het tegen oud-spelers op te nemen in het ‘Reünie Toernooi’. Geïnteresseerden kunnen zich voor 25 februari aanmelden via info@badmintonherwijnen.nl, Facebook of Instagram.


Draaiavond Ad Astra Asperen

asperen • Op zaterdag 3 februari organiseert muziekvereniging Ad Astra haar jaarlijkse draaiavond in Dorpshuis Asperen. Vanaf 19:00 uur wordt er gestart met mooie kinderprijzen, waarna direct de verloting van heerlijke levensmiddelen, kwaliteitsvlees en dergelijke start. 


Open eettafel bij Burcht van Haeften

haaften • De open eettafel De Boomgaard vindt plaats op 14 februari in de Burcht van Haeften. De ontvangst is tussen 17:00 en 17:30 uur. Men krijgt een driegangenmaaltijd met een aperitief en als afsluiting een kopje koffie of thee. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdagmorgen 9 februari. Bel Roelie de Jong 0418-591315 of Rika van Velzen 0418-592074. De kosten bedragen vijftien euro.


Heibel in Hofte in de Burcht

haaften • In de Burcht van Haeften is op zaterdag 17 februari vanaf 19:30 uur een nieuwe editie van 'Heibel In Hofte'. De avond begint met lokaal talent. Iedereen die iets met muziek doet en een nummer op het podium wil spelen of zingen, kan dat op die avond doen. Aanmelden kan via sjoerboom@msn.com. Status Quo Forever speelt alle hits van de legendarische groep Status Quo. De Heikneuters sluiten af met Nederlandstalige rock-'n-roll. De entree is tien euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Locatie: Burcht van Haeften, Vredeplein 1, Haaften. De zaal is open vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.


De Rode Koffietafel

geldermalsen • De Rode Koffietafel wordt op vrijdag 2 februari verplaatst naar het Gemeentehuis, Kuipershof 2 in Geldermalsen. Samen met Platform Toegankelijk West Betuwe gaan de Tafelaars kijken naar de gerealiseerde én de achterwege gebleven voorzieningen voor mensen met een beperking. Zoals altijd is iedereen welkom om aan te schuiven aan de Koffietafel. Men wordt om 10:25 uur in de hal van het gemeentehuis in Geldermalsen verwacht.


Lezing Tonia Stieltjes 

NEERIJNEN • Kunsthistorica Lisette le Blanc verzorgt op donderdag 15 februari om 14:00 uur in Stroomhuis Neerijnen een lezing over Tonia Stieltjes, model, activiste en wilskrachtdokter. Toegangsprijs: 12,50 euro. Stroomhuis is rolstoeltoegankelijk.