• De dierenambulance is er voor de hele regio.
• De dierenambulance is er voor de hele regio. Foto: logo is van de stichting zelf.

Dierenambulance Tiel zoekt met spoed ambulance chauffeurs voor avond/nacht

Nieuws

WEST BETUWE • De Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel zoekt met spoed: ambulance chauffeurs voor avond en nacht. 

Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel is er voor alle dieren in nood in de gemeenten, Buren, Neder-Betuwe, Tiel en West Betuwe. Zij verleent eerste hulp aan gewonde dieren en bevrijdt dieren uit benarde posities. 

Dringend
Ook halen zij zwervende huisdieren op en registreren gevonden en vermiste huisdieren. Dit doen zij 24 uur per dag / zeven dagen per week. Een gewond dier gevonden of een huisdier dat dringend hulp nodig heeft en er is geen vervoer om naar de dierenarts te gaan? Neem dan contact op met de Stichting Dierhulp Dierenambulance (telefoonnummer: 0344.627071).

Ambulancepersoneel
Om altijd paraat te staan is de stichting dringend op zoek naar ambulancepersoneel voor de avond en de nacht. Men rijdt dan vanuit huis en slaapt dus in het eigen bed. De ambulance staat bij de chauffeur voor de deur. Werktijden van 18:00 tot 09:00 uur; weekend-tijden 19:00 tot 10:00 uur. De dienst kan eventueel opgedeeld worden.

Ondersteuning
Wie wil ook bij avond en nacht dieren in nood helpen, door het bed uit te komen, het dier op te halen en er eventueel mee naar de dierenarts te gaan? Wie komt het team ondersteunen voor minimaal twee avond/nachten in de maand? Schrijf een mail aan marja@dierenhulp.com of bel, dagelijks, tussen 12:00 en 19:00 uur 06-53300626.