Winkels uit de jaren 50 op beeld

geldermalsen • Het tweede deel van de 'tijdreis naar de winkeltjes van Geldermalsen' komt eraan. Nelis van Ooijen, lid van de Historische Kring West-Betuwe, vertelt op 30 januari nog meer over oude winkels uit de jaren 50. Van Ooijen heeft interessante verhalen te vertellen over deze winkels en hun vaak bijzondere geschiedenis. Ook laat hij met een PowerPoint presentaties oude en nieuwe foto's zien van winkels. Deze avond is op dinsdag 30 januari vanaf 20:00 uur in de Pluk in Geldermalsen. Graag vooraf aanmelden. Leden Nut en HKWB mogen gratis naar binnen; niet-leden betalen vijf euro. Aanmelden kan via: info@nutgeldermalsen.nl of 06 51938827.


Wonderlijk gemaakt

herwijnen • In de Gereformeerde Kerk in Herwijnen is zondag 28 januari een jeugddienst. Het thema is: 'Wonderlijk gemaakt'. Spreker is Coen Nuijten en de muziek wordt verzorgd door Connect. De dienst start om 18:30 uur en is ook online mee te kijken via www.gkherwijnen.nl.


Musical Pride & Prejudice

tiel • Pride & Prejudice is nu voor het eerst te zien als musical. Op zaterdag 3 februari in schouwburg de Agnietenhof in Tiel. Meer informatie en kaartverkoop: www.agnietenhof.nl.