Afbeelding
Foto: Cees Hoogteyling

Inès de Wit en Jacco van Zijl nieuwe beheerders in ‘Huis op Hemert’

Nieuws

OPHEMERT • In het Multifunctioneel Centrum ‘Huis op Hemert’ hebben Inès de Wit en Jacco van Zijl het roer over genomen van Ina en William. 

Huis op Hemert bestaat tien jaar en voor het dorp Ophemert is het een geweldig succes geworden. Tal van verenigingen maken graag gebruik van de ruimtes. Iedereen wist dat Ina en William een ‘tussenduo’ was. Ze zouden het voor één jaar waarnemen, maar het zijn er drie geworden.

‘We wilden beiden een nieuwe uitdaging’
Inès: “We wonen nu een jaar in Varik en we wilden beiden graag een nieuwe uitdaging. Jacco had een verantwoordelijke baan in de bouw en ik had een leidinggevende baan in het bedrijfsleven. Beiden waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Toen we in Het Kontakt lazen dat ze hier een beheerder zochten, keken we elkaar aan en dachten hetzelfde.”

“Na een gesprek met bestuur en Ina en William, werden we alleen maar enthousiaster. We zijn blij dat er voor ons is gekozen. We willen samen graag het succes van dit centrum, met de vrijwilligers die hieraan meedoen, nog groter maken. Voor ons is de nieuwe koers die we samen zijn ingeslagen dé uitdaging van ons leven.”

Een thuisbasis voor het verenigingsleven
Jacco: “Huis op Hemert is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Het is de thuisbasis voor het verenigingsleven. Het woonkamergevoel, gezelligheid, ontmoeten en bezig zijn, staan hoog in het vaandel.”

Nieuw is op 9 maart de Wereld Cultuur Avond, kennismaken met de Turkse cultuur. Info Huis op Hemert: www.huisophemert.nl.