Afbeelding
Foto: 123RF.com

Cursus ‘Besturen met impact’

Algemeen

19:00-22:00 uur, Geldermalsen. De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. Daarom biedt Welzijn West Betuwe de gratis cursus “Besturen met Impact” aan.

De cursus Besturen met Impact geeft een persoonlijke verdieping. De cursus is beschikbaar voor alle bestuurders en aspirant-bestuurders van alle verenigingen in West Betuwe. 

In de cursus komt persoonlijke ontwikkeling aan bod om de effectiviteit als bestuurder te vergroten. Enerzijds door het vergroten van kennis en vaardigheden en anderzijds door handreikingen aan te bieden voor de uitdaging waar men voor staat. Tijdens het programma bouwt men ook een netwerk op met plaatselijke bestuurders van verenigingen. 

Voor aanmelden en meer informatie over de cursus ‘Besturen met Impact’ neem contact op met Cynthia van de Water, Welzijn West Betuwe 06-24811989.

De cursus start maandag 5 februari. In totaal bestaat de cursus uit vier maandagavonden: 5 februari, 4 maart, 8 april en 13 mei. Elke avond start om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De cursus bestaat uit vier modules: Persoonlijk Leiderschap, Strategisch Besturen, Verbinden en Maatschappelijk ondernemerschap.