Het Kontakt houdt winterfotowedstrijd

REGIO • Kontakt Mediapartners, uitgever van dertien edities van nieuwsblad Het Kontakt, houdt een winterfotowedstrijd. Tot en met vrijdag 1 maart kunnen foto’s worden ingezonden.

Wij dagen onze lezers en websitebezoekers uit je mooiste winterfoto('s) met ons te delen. We hadden geen beter moment kunnen kiezen, juist nu het is gaan vriezen.Upload je foto via: https://fotowedstrijd.kmp.nl. De fotowedstrijd loopt van 8 januari tot en met 1 maart 2024. Een professionele jury vanuit KMP beoordeelt de binnengekomen foto's, die in het winterseizoen 2023-2024 moeten zijn gemaakt. De winnaars worden medio maart bekendgemaakt. Met de fotowedstrijd zijn cadeaubonnen van 50 euro te winnen. Voorwaarde is dat je woonachtig bent in het verschijningsgebied van de dertien kranten van Het Kontakt. Lees er alles over op: https://fotowedstrijd.kmp.nl/


Tante Leen zoekt vrijwilligers

geldermalsen • Ontmoetingsplek Tante Leen zoekt gastheren en gastvrouwen voor woensdagmiddag 14:00-17:00 en/of op vrijdag van 9:30-13:00 of van 13:00-16:00 uur. Ben je gastvrij, stel je mensen op hun gemak en kun je goed luisteren? Kijk dan op: www.tanteleengeldermalsen.nl of mail naar: tanteleen.geldermalsen@outlook.com


Brabantse blues in Stroomhuis Neerijnen

neerijnen • De muziekgroep Taaftere zingt en speelt eigen liedjes over de liefde, de lol en de wereld, maïsvelden en kakmadammen, toeval in het leven en de dood van een lieve vriend – en dat met een Brabantse tongval. Van een uitbundige meezinger tot een ingetogen luisterlied en een goed verhaal ertussendoor. In Stroomhuis Neerijnen op zondag 21 januari 2024, 15.00 uur. Entree 15 euro inclusief een consumptie in de pauze.


Wandeling IVN in unieke Tichelgaten van Buren

buren • IVN West-Betuwe organiseert op zaterdag 20 januari 's middags een excursie in de Tichelgaten, een natuurgebied bij Buren. Onder leiding van natuurgidsen maken de deelnemers een korte wandeling, waarin ze meer te weten komen over het ontstaan van dit bijzondere gebied, de diverse bomen en de vogels. 

Meer informatie

De wandeling duurt van 14:00 tot 16:00 uur en begint bij het toegangshek aan de Hennisdijk in Buren, schuin tegenover de begraafplaats. Deelname is gratis. Aanmelden: gwg@ivnwestbetuwe.nl. Advies: het kan nat en modderig zijn. Door alle regen is het pad naast de Put overstroomd. Goede wandelschoenen of zelfs hoge laarzen worden dan ook aanbevolen, evenals een loep of verrekijker. Meer informatie over deze wandeling geeft Fieke Vos, IVN- natuurgids, gwg@ivnwestbetuwe.nl.