• Erik van Dalen namens BZC'14 op weg naar de 0-2 tegen ASH.
• Erik van Dalen namens BZC'14 op weg naar de 0-2 tegen ASH. Foto: Rick den Besten

BZC’14 kroont zich tot periodekampioen na overwinning op ASH

Wedstrijdverslagen Fotoseries

HELLOUW • BZC’14 heeft zich gekroond tot periodekampioen in de vierde klasse H na een overtuigende overwinning tegen ASH. In een koud en grijs Hellouw won de ploeg uit Brakel/Zuilichem met 1-4.

De wedstrijd begon voortvarend voor BZC’14, dat al in de vijfde minuut op voorsprong kwam toen Jarno van Vuuren een voorzet van rechts resoluut in het doel schoot. Tien minuten later verdubbelde Erik van Dalen de score, profiterend van een fout van ASH-verdediger Mike Wijtmans.

Spanning terug
Hoewel ASH-keeper Tjeerd van den Heuvel een derde doelpunt wist te voorkomen door een inzet van Maverick van Maaren te stoppen, bleef BZC’14 domineren. Echter, vlak voor rust bracht ASH de spanning terug in de wedstrijd. Een schot van Arnoud van Arendonk raakte de lat, waarna Danny Bijl alert reageerde en de 1-2 op het scorebord zette.