Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ontdek de mbo-opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open Dag

Nieuws

GELDERMALSEN • Aankomende studenten kunnen op dinsdagavond 16 januari kennismaken met het ruime aanbod mbo-opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open dag. 

In Tiel en Geldermalsen is men van 18.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom op de locaties van het ROC. Neem een kijkje in de praktijklokalen, ontmoet studenten, docenten en opleidingsbedrijven en ontdek wat het mbo te bieden heeft.

Het bezoeken van de Open dag helpt leerlingen om de juiste opleiding en school te kiezen. Proef de sfeer op de locaties en neem de gelegenheid om vragen te stellen aan studenten en docenten. Ontdek wat het mbo te bieden heeft en hoeveel (baan)kansen er zijn. Aanmelding voor een opleiding is tijdens deze avond ook mogelijk

Opleidingen
Geïnteresseerden kunnen tijdens de Open dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Transport en Logistiek, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Mediavormgeving, ICT en Software Developer en MBO2 Flex.

Ook kunnen zij-instromers zich laten informeren over het aanbod binnen Rivor Volwassenenonderwijs waarbij om- en bij-scholingstrajecten worden toegelicht. Tevens kan men hier terecht voor diverse Inburgering en (taal)cursussen.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden via de website: www.rocrivor.nl/opendag.