Oliebollenfestijn voor jeugd Rhelico

rumpt • Donderdag 28 december werd bij padel- en tennisvereniging Rhelico een oliebollenfestijn voor de jeugd georganiseerd. Met deelnemers in alle leeftijdsklassen en droog weer, was het een groot succes. Op verschillende banen waren er spellen uitgezet en tussendoor was er tijd voor een oliebol en een verzorgde lunch.


MVV'58 verlengt met Frans van Wijk

meteren • MVV'58 heeft het contract met hoofdtrainer Frans van Wijk met een jaar verlengd. Van Wijk is momenteel aan zijn eerste seizoen in Meteren bezig en staat na een matige start met zijn ploeg inmiddels vierde in de 4e klasse H. Eerder was Van Wijk trainer bij onder meer Roda Boys, Achilles Veen, Almkerk, SSC'55, Wilhelmina'26, RKDVC en Sparta'30.


Voetbalvereniging WNC huldigt jubilarissen

waardenburg • Bij een goed bezochte nieuwjaarsreceptie zijn bij voetbalvereniging WNC vijf leden gehuldigd, omdat ze veertig, vijftig en zelfs zestig jaar lid zijn. Het bestuur reikte aan de jubilarissen hun verdiende speld en trofee uit. Christiaan de Jongh en Ronald de Ruiter beiden voor veertig jaar lidmaatschap, Arie van Staveren voor vijftig jaar en Gijs van Oort en Hans Rooth beiden voor zestig jaar. 


Voetbalgala Tricht

tricht • Voetbalvereniging Tricht vierde afgelopen zaterdag het jaarlijkse Voetbalgala. Er werden veel prijzen uitgereikt, waaronder die van ploeg en speler van het jaar en vele andere categorieën. Speciale gast voor de uitreiking van de keepers van het jaar was de alom bekende Hans van Breukelen.