Voorleesactiviteit tijdens café in Asperen.
Voorleesactiviteit tijdens café in Asperen. Foto: Marjet Koets

Ouder-kind café in Haaften succes

haaften • Na een geslaagde pilot komt het ouder-kind café in Haaften maandelijks op de agenda. Ouders met kinderen tussen de nul en vier jaar zijn van harte welkom. Het ouder-kind café is een gezellige plek waar ouders kunnen genieten van koffie, terwijl de kinderen samen het speelgoed ontdekken. 

Elkaar ontmoeten, leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen is waar het omgaat in het ouder-kind café. Daarnaast is er is ook ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Samen voorlezen, muziek maken, of een informatieve invulling van de ochtend. Naast Haaften organiseert Welzijn West Betuwe, in samenwerking met Humanitas, op meerdere locaties in de gemeente ouder-kind cafés. 

Iedereen is welkom bij de vrije inloop en deelnemen is gratis. Koffie, thee, en speelgoed worden verzorgd. We starten het nieuwe jaar met een café in De Pluk in Geldermalsen, in het dorpshuis in Asperen en in de Burcht van Haeften in Haaften. Ontdek de data van de geplande cafés in de buurt op www.welzijnwestbetuwe.nl/ouderkindcafe. Tot snel.

Ook is men op zoek naar geïnteresseerden die mee willen denken in het organiseren van de Ouder-kind cafés. Lees de vacature op de website: www.welzijnwestbetuwe.nl/vacatures of neem direct contact op met Marjet Koets via mkoets@welzijnwestbetuwe.nl.