Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Feestelijke opening Zelfservice Bibliotheekpunt Varik

Nieuws

VARIK • In Varik zal op dinsdag 16 januari een Zelfservice Bibliotheekpunt feestelijk worden geopend. Het Zelfservice Bibliotheekpunt is mede mogelijk gemaakt door bijdragen uit de leefbaarheidsbudgetten van Varik en Heesselt.

Medewerkers van de Bibliotheek zijn de hele dag aanwezig voor hulp met nieuwe zuil en voor het beantwoorden van andere vragen. Materialen uit de collectie van Bibliotheek Rivierenland kunnen vanaf nu ook afgehaald en ingeleverd worden in Varik. In de Burgemeester Westerbeek van Eertenschool is vanaf nu een Zelfservice Bibliotheekpunt te vinden. 

Openingstijden bibliotheekpunt
De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur. Het adres van de Burgemeester Westerbeek van Eertenschool is Walgtsestraat 26, in Varik. Voor vragen kan men contact opnemen met de klantenservice van de Bibliotheek op 0344-639940 of stuur een mail naar klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

Leden van Bibliotheek Rivierenland kunnen direct reserveren. Geïnteresseerden naar lidmaatschap kunnen op de website van de Bibliotheek kijken. Kinderen tot en met zeventien jaar kunnen gratis lid worden.