• Betuwse Jeugdkampen ontving in 2023 een cheque van GO!Wheels.
• Betuwse Jeugdkampen ontving in 2023 een cheque van GO!Wheels. Foto: aangeleverd

Pitch je goede doel en ontvang in 2024 een cheque van GO!Wheels

Nieuws

REGIO • Op zaterdag 8 juni 2024 is alweer de 15e editie van GO!Wheels, rijden met een reden. Met deze toertocht vol moderne exoten en schitterende klassiekers wordt geld in gezameld voor een lokaal goed doel. 

Meer dan EUR 150.000,- heeft GO!Wheels al weg kunnen geven, bijvoorbeeld aan Betuwse Jeugdkampen, Stichting Help Elkaar en Scouting Geldermalsen. En nu zijn zij op zoek naar jou! Vertel hen waarvoor jouw doel steun kan gebruiken en wie weet sta jij dan op 8 juni op het Marktplein in Geldermalsen met een mooie cheque in je handen.

Spelregels
Er zijn een paar spelregels: het geld wordt besteed aan een concrete bestemming en er is een link met kinderen of doelgroep die het financieel lastiger hebben in de omgeving Geldermalsen. Tot zondag 21 januari kun je je goede doel voordragen.

Ga naar de facebookpagina of website www.gowheels.nl/contact. Geef aan wat jouw doel is en waarom je een steuntje kunt gebruiken. GO!Wheels maakt een selectie van alle inzendingen die uiterlijk begin februari hun doel mondeling komen toelichten. 

Daarna maken zij een definitieve keuze. Wacht dus niet langer, GO!Wheels is benieuwd naar alle inzendingen.