Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Open dag bij het ROC Rivor over het mbo

Nieuws

GELDERMALSEN • Leerlingen van groep zeven en acht van de basisschool kunnen kennis maken met het ruime aanbod aan mbo-opleidingen van het ROC Rivor tijdens de open dag op 16 januari. 

Neem een kijkje in de praktijklokalen, ontmoet studenten, docenten en opleidingsbedrijven en ontdek wat het mbo eenieder te bieden heeft. Aankomende mbo-studenten zijn zowel op de locatie in Tiel als Geldermalsen welkom tussen 18:00 en 20:30 uur.

Het bezoeken van de open dag helpt leerlingen om de juiste opleiding en school te kiezen. Proef de sfeer op de locaties en stel vragen aan studenten en docenten. Ontdek wat het mbo te bieden heeft en hoeveel (baan)kansen er zijn. Direct aanmelden voor een opleiding is ook een mogelijkheid tijdens deze avond.

Opleidingen
Geïnteresseerden kunnen tijdens de open dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Transport en Logistiek, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Mediavormgeving, ICT en Software Developer en MBO2 Flex.

Ook kunnen zij-instromers zich laten informeren over het aanbod binnen Rivor Volwassenenonderwijs waarbij om- en bijscholingstrajecten worden toegelicht. Tevens kan men hier terecht voor diverse Inburgering en (taal)cursussen.

Aanmelden
Geïnteresseerden voor de open dag wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden via de website: www.rocrivor.nl/opendag.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is al dertig jaar het opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel.

ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.