Teamwedstrijd bij T&P Sport Ommeren

ommeren • Bij T&P Sport in Ommeren vond zaterdag voor de bovenbouw supplement H en de middenbouw niveau 7 de tweede teamwedstrijd van het turnseizoen plaats. 

Al vroeg in de ochtend begonnen de dames van supplement H aan hun wedstrijd. Naomi sprong tijdens deze wedstrijd voor het eerst een salto voorover op de vloer. Isa liet op alle vier toestellen zeer stabiele prestaties zien. Met name op de balk, waarop ze uitblonk met een koprol en een handstand.
Sanne presenteerde ook een prachtige balkoefening en behaalde een score waar ze zeer trots op mag zijn. Iris liet tijdens deze wedstrijd nogmaals zien dat ze- op de brug heel netjes kan werken. Het harde werk van de dames resulteerde in een welverdiende zesde plaats voor het team.

Middenbouw

Vervolgens was de beurt aan de dames van de middenbouw, niveau 7. Ze begonnen sterk op sprong, waar Kyara opviel met haar mooie overslag en arabier. Zij behaalde een derde plaats. Evelien waagde zich voor het eerst aan de borstwaartsom, zonder plank op de brug. En ze deed een prachtige vloeroefening, met daarin alle vereiste elementen.
Evi is op brug erg gegroeid ,vergeleken met de vorige wedstrijd. Zij behaalde een mooie score voor het team. Sophie liet in deze wedstrijd nogmaals blijken dat ze een echte vloerturnster is; ze liet een schitterende vloeroefening zien. Nisa draaide een indrukwekkende wedstrijd en blonk uit op alle vier de toestellen. Ze behaalde een individuele derde plaats. Als team mochten de dames trots de vijfde plek op het podium innemen.