• Bowlen voor het goede doel, op zondag 7 april in Tiel.
• Bowlen voor het goede doel, op zondag 7 april in Tiel. Foto: aangeleverd

Opbrengst bowlingevent voor mensen met kanker

Nieuws

TIEL • Voor het achtste jaar doet het Betuwse team108 Move 2 Ur mee met de Roparun. Dit team van 25 vrijwilligers zet zich voor en tijdens dit evenement in om geld op te halen voor mensen met kanker. Voorafgaand aan de Roparun organiseert het team diverse evenementen om zoveel mogelijk geld op te halen.

Zo is het op zondag 7 april tijd voor de tweede editie van het bowlingevent voor jong en oud in Bowlingcentrum Tiel, dat die dag speciaal hiervoor van 10:00 tot 14:00 uur open is. 

Baan reserveren
Het belooft weer een sportieve en vooral gezellige ochtend te worden, waarop iedereen welkom is. Belangstellenden kunnen alvast een baan reserveren om op 7 april met familie, vrienden of bekenden te bowlen. Een baan kost 20 euro voor een half uur. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel.

Estafetteloop
De Roparun is een estafetteloop van meer dan vijfhonderd kilometer met een route vanuit Frankrijk en één vanuit Nederland naar Rotterdam. De deelnemers leveren, in teamverband, een sportieve prestatie. Op die manier halen ze geld op voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Opgeven via email
Wie ook wil bijdragen, kan zich opgeven door te mailen naar a.karsijns@gmail.com of jantine_12@hotmail.com. Bowlingcentrum Tiel bevindt zich aan de Oude Medelsestraat 11 in Tiel.