Hardloopcursus voor starters bij Healthclub Juliën

lienden • Bij Healthclub Juliën start op woensdag 3 april een nieuwe starters-hardloopcursus. De cursus duurt twaalf weken, waarbij twee keer in groepsverband wordt getraind.

Naast informatie over de juiste opbouw, krijgen de deelnemers wekelijks tips en weetjes. Zo komen zij steeds meer beslagen ten ijs en leren ze de achtergronden van de loopsport ook steeds beter kennen.

Informatieavond

Op woensdag 20 maart is er om 19:30 uur een informatieavond voor belangstellenden. Hardlooptrainer Wilmer van Doorn vertelt geïnteresseerden dan alle ins en outs van wat zij van de starters-inloopcursus kunnen verwachten.
De cursus is voor iedereen toegankelijk, ook voor wie bijvoorbeeld na een blessure weer een voorzichtige start wil maken. De eerste trainingsavond is op woensdag 3 april vanaf 19:00 uur. Daarna wordt er, twaalf weken lang, elke maandag- en woensdagavond gezamenlijk getraind.
Wie geïnteresseerd is in de informatieavond of nu al belangstelling heeft voor de training, kan terecht bij 'Starten met hardlopen' - Healthclub Juliën in Lienden; www.healthclubjulien.nl