Kozakken Boys kansloos tegen Spakenburg

WERKENDAM • Kozakken Boys werkte wel hard tegen Spakenburg, maar droop met een 0-3 nederlaag af tegen de koploper. Voor Kozakken Boys blijft het vrezen voor degradatie.

Toch kreeg Kozakken Boys wel wat kansen. Zo brak Raily Ignacio door, maar hij werd nog op aanwijzing van de vierde man teruggefloten. Beide ploegen gingen rusten met 0-0. Kort na de rust kreeg Kozakken Boys nog een dot van een kans voor Gwaeron Stout en de rebound van Kevin Rook eindigde op de paal.

Drie minuten later had Spakenburg wel succes. El Azzouti draaide weg en schoot de 0-1 in de hoek. Kozakken Boys probeerde het nog wel, maar door de wissels werd het steeds minder. Vijf minuten voor tijd viel de 0-2 voor Spakenburg door Green en was het bekeken. In de laatste minuut maakte Spakenburg er nog wel 0-3 van door Suleiman. Door het verlies zakte Kozakken Boys weer naar de voorlaatste plaats.

Altena wint op karakter van GDC

NIEUWENDIJK • Altena verraste zaterdag met een 1-0 overwinning op het hoger aangeslagen GDC. De bezoekers uit Eethen kwamen eigenlijk tot geen kans. Wat dat betreft deed Altena het iets beter.

Uit een strafschop, nadat Jorik Zuidweg werd aangetikt, kwamen de Nieuwijkers via Brian de Graaf kort voor rust op 1-0. Een kwartier voor tijd kreeg Ali Mohamed nog een kans de score op te voeren, maar hij schoot tegen de uitgelopen keeper van GDC aan. In de laatste minuut werd Mohamed nog gevloerd net buiten de zestien. De keeper van GDC kreeg rood.