• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk. Foto: Jan Noorlandt

Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: ‘Bezig om de leden te raadplegen’

Nieuws

HANK • Be Ready kon zondagmiddag na twintig winstpartijen op sportpark Den Uilendonck het kampioenschap tegen Raamsdonk ophalen. Er was veel weerstand, maar aan het einde kwam toch alles goed en kleurde het sportpark geel/zwart. Be Ready won met 2-1, werd als eerste club in Nederland zonder puntenverlies kampioen en keert binnen een jaar terug naar de derde klasse.

Julian Geelhoedt keek leunend op krukken naar zijn feestende medespelers. Geelhoedt maakte in de winterstop de overstap van Kozakken Boys naar Be Ready, de club waar het in de jeugd voor hem allemaal begon. Natuurlijk was dit een spraakmakende ‘transfer’. Geelhoedt maakte volop minuten in de tweede divisie, het hoogste amateurniveau. De terugkeer naar Be Ready, dat toch zes niveaus lager uitkomt, riep uiteraard vragen op. 

Ik bewoog in een verdedigende actie mee met mijn tegenspeler, maar voelde meteen een knak in mijn knie Geelhoedt was de vele trainingsuren en het reizen op zaterdag in combinatie met zijn werk beu. Bovendien verwacht de familie Geelhoedt ..