Daniëlle Koudijs spreekt op vrouwenochtend

Daniëlle Koudijs spreekt op vrouwenochtend

WIJK EN AALBURG • Daniëlle Koudijs zal op vrijdag 5 april spreken tijdens een kleinschalige interkerkelijke vrouwenochtend in Wijk en Aalburg.

'Daniëlle gaat het deze ochtend hebben over alles wat er voor ons vrouwen op ons afkomt', kondigt men aan. De bijeenkomst vindt plaats in Koffiehuis De Buurvrouw, De Galerij 8A in Wijk en Aalburg. De ochtend begint om 09.30 uur en eindigt rond 11.30 uur. Wie deze vrouwenochtend wil bezoeken kan zich aanmelden bij Aartje Verschut via 06-29026515. De kosten voor deelname bedragen 7,50 euro.


Lente(trim)loop

SLEEUWIJK • De Altena Road Runners organiseren hun derde trimloop van 2024 op zaterdag 23 maart. De startlocatie is Atletiekpark Altena aan de Nieuwe Roef 1 in Sleeuwijk.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 5, 8 en 12 kilometer. Alle routes gaan door het gebied van de Hollandse Waterlinie. De starttijden variëren: de 12 kilometer begint om 10.00 uur, de 8 kilometer om 10.15 uur en de 5 kilometer om 10.30 uur. Ook jongeren zijn welkom om mee te doen. Hun loop begint om 10.30 uur en bestaat uit enkele rondjes op de baan, naar eigen vermogen. Er is echter geen begeleiding voor de jeugd, omdat de jeugdtrainers zelf een training op Sportcentrum Papendal hebben. Na de trimloop is er de mogelijkheid om na te praten en tegen betaling te genieten van een broodje knakworst.