• De jubilarissen ontvingen een oorkonde, speldje en bloemen.
• De jubilarissen ontvingen een oorkonde, speldje en bloemen. Foto: Aangeleverd

Muziekvereniging Nooit Gedacht zet jubilarissen en erelid in het zonnetje

Nieuws

ALMKERK • Muziekvereniging Nooit Gedacht uit Almkerk heeft tijdens de ledenvergadering op 11 maart enkele leden in het zonnetje gezet. 

Tjeerd, Fleur en Ton zijn al 12,5 jaar lid. Petra en Bert (niet op de foto) hebben de mijlpaal van 40 jaar lidmaatschap bereikt, terwijl Dick zelfs 60 jaar lid is. 

Na een toespraak van de voorzitter hebben de leden een oorkonde, bijbehorend speldje en een bos bloemen in ontvangst genomen.

Erelid

Ad, die al meer dan 60 jaar lid is, heeft in de loop der jaren verschillende bestuursfuncties vervuld, waaronder die van secretaris. Tevens heeft hij het beheer van het muziekgebouw op zich genomen. 

Momenteel is hij verantwoordelijk voor het beheer van de instrumenten, het overschrijven van muziek, het regelen van muziekstukken en staat hij altijd paraat voor klusjes die zich voordoen. Dit varieert van het openen van het gebouw tot het nakijken van instrumenten en het brengen van ziekenbezoekjes. 

Als blijk van waardering voor zijn inzet is Ad benoemd tot erelid van Nooit Gedacht. Dit ging gepaard met luid applaus, een oorkonde en een bos bloemen.