• Wethouder Ton van Maanen knipt het lint door.
• Wethouder Ton van Maanen knipt het lint door. Foto: Aangeleverd

Resort Lexmond officieel geopend

Lexmond • Wethouder Ton van Maanen van de gemeente Vijfheerenlanden heeft zaterdag de officiële opening gedaan van Resort Lexmond. Hij deed dat samen met Jet Köhnen van TopParken.

Voor de opening waren omwonenden van het vakantiepark uitgenodigd. In hetzelfde weekend was het ook mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bezichtigen. Bovendien werd ook het nieuwe parkrestaurant, @ThePark Lexmond, geopend.

Op zaterdag werd Resort Lexmond om 14:15 uur officieel geopend onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Na een speech van Jet Köhnen, directie secretaresse bij TopParken, werd door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden, officieel het lint doorgesneden. Hierna hadden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe park en de nieuwe parkfaciliteiten. Ook werden afgelopen weekend, op 12 en 14 april, de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond gepresenteerd. Tijdens deze dagen konden geïnteresseerde kopers de vakantiewoningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie en het nieuwe resort aan rivier de Lek.

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark in Lexmond. Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken, over de opening: ‘Resort Lexmond is een uitstekende aanvulling op onze bestaande vakantielocaties, met name voor liefhebbers van verblijven aan het water en watersport. Gelegen aan rivier de Lek, biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en ontspanning aan de waterkant. Ik weet dan ook zeker dat zowel potentiële kopers als vakantiegangers deze prachtige locatie snel zullen omarmen’.

Resort Lexmond is voortgekomen uit Camping Leuk en Camping De Uiterwaard.