Twee Unitassers naar Schelluinen

gorinchem/schelluinen • De jeugdige Unitassers Thijs van der Wal en Abubakarr Jalloh spelen vanaf augustus in het blauwwit van Schelluinen. Momenteel verdedigen de Gorcumers, beiden 19 jaar jong, de kleuren van de zaterdagtak van competitiegenoot Unitas.

IFC effectiever dan De Alblas

oud-alblas • De Alblas creëerde zeker kansen tegen IFC, maar toch won de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht met 0-2. "In een wedstrijd waar we veelal de betere partij waren, moesten we toch de overwinning aan een effectief IFC laten", gaf trainer Maarten van Gastelen na afloop aan. "Ondanks een gehavende ploeg wisten we toch veel kansen te creëren tegen een sluw IFC. We komen in de 17e minuut door een penalty op een 0-1 achterstand. In de 32e minuut wist IFC de stand te verdubbelen." De Alblas, dat met een aantal jeugdspelers het elftal completeerde, deed er alles aan om terug te komen in de wedstrijd. De inzet mocht echter niet baten.

Jari Zijderveld naar Almkerk

oud-alblas • Zaterdageersteklasser Almkerk heeft de volgende versterking voor volgend seizoen binnen. De 22-jarige aanvaller Jari Zijderveld komt over van tweedeklasser De Alblas.