Knappe zege Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland pakte drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie door Spijkenisse met 3-0 te verslaan. "Een klinkende en terechte overwinning", gaf de Lekkerlandse woordvoerder aan. Van meet af aan waren er veel kansen voor Nieuw-Lekkerland in een fraai schouwspel tegen runner-up Spijkenisse. Sven Schilders opende de score in de 29e minuut met de 1-0 . Dit was nog een magere afspiegeling gezien het aantal kansen dat Nieuw Lekkerland creëerde. De rust werd met een 1-0 voorsprong bereikt. Na de rust startte Spijkenisse sterk en het zette Nieuw-Lekkerland aardig onder druk, maar het was wederom Sven Schilders die in de 68e minuut de 2-0 scoorde. Nadat Tim van der Zee in de 73e minuut de 3-0  scoorde was het verzet bij Spijkenisse gebroken en kon de verdiende driepunter worden bijgeschreven.

De Zwerver kan degradatie nauwelijks meer ontlopen

dordrecht • De Zwerver liep in de uitwedstrijd tegen het Dordtse EBOH wederom tegen een zware nederlaag aan. Met een 6-3 nederlaag kreeg de ploeg opnieuw een stevige tik de strijd tegen degradatie. Een te zachte terugspeelbal in de tiende minuut betekende de 1-0. Vanaf dat moment was De Zwerver niet meer bij machte om druk te zetten en in de 40e minuut werd het 2-0. Na de rust was het EBOH dat aanzette en in de 52e, 63e en 68e minuut wits men de score wist uit te bouwen naar 5-0. Rick Verloop kon in de 79e minuut de 5-1 scoren, maar EBOH scoorde in de 80e minuut meteen de 6-1. EBOH nam vanaf dat moment gas terug en moest, zonder in gevaar te komen, nog twee tegentreffers incasseren en de eindstand van 6-3 stond op het scorebord.