SteDoCo na ruime zege weer op pole position

hoornaar • SteDoCo wisselt weer stuivertje met Barendrecht. Na de ruime 5-0 zege op Groene Ster mogen de Alblasserwaarders zich - op basis van een iets beter doelsaldo - weer minimaal een week koploper noemen.

"Het was geen eindsprint naar de overwinning, want de zege zat al vroeg in de knip. Toch hebben we tot het laatst geprobeerd om de overwinning nog groter te laten worden. En dat had zeker gekund", beaamde SteDoCo-coach Rick Adjei. "Maar ik ben tevreden en wil niet klagen, we creëren weer volop kansen en maken er vijf. Halverwege stonden we door weer een geweldige vrije trap van Arwin van Soest en een mooi schot van Akram Salhi met 2-0 voor. Toen Joran Schröder kort na rust onze derde treffer maakte, was de wedstrijd wel gespeeld."

Gelijk had Adjei, want de thuisploeg liep uit naar een handvol doelpunten door goals van weer Arwin van Soest en Danny van Haaren.

"We staan inderdaad weer bovenaan en nu maar hopen dat dat over een paar weken ook zo is. Het is nu zorg om de huidige lijn door te zetten, om te beginnen volgende week in Tiel tegen TEC. Een hele goede tegenstander", besloot Adjei.