Veel te magere zege SteDoCo in Oss

oss • Bij middenmoter OSS'20 grossierde SteDoCo in het missen van kansen. Van de maar liefst vijftien mogelijkheden werden er slechts twee benut. Alleen Akram Salhi net voor rust en Arwin van Soest kort voor het eindsignaal waren trefzeker.

"Een veel te magere afspiegeling van het wedstrijdbeeld. De moeilijkste bal weten we te maken. Het rendement moet veel hoger en het verschil moet ook veel sneller worden gemaakt. We raken paal, lat, een afgekeurde goal en ga zo maar door. Pas vijf minuten voor tijd maken we de bevrijdende 0-2 en dan pas komt er rust in ons spel. Dat baart mij zorgen", aldus SteDoCo-oefenmeester Rick Adjei na de 0-2 zege in Oss.

Kritische noot

Adjei herinnert zich maar al te goed de recente missers in de thuiswedstrijden tegen Gemert en SV Meerssen. "Vandaag heeft Maarten de Fockert ons twee keer gered en wist hij de gelijkmaker te voorkomen. Nogmaals, het niet afmaken van de vele kansen is onze achilleshiel en voer ik op als kritische noot. Maar natuurlijk ben ik blij met deze overwinning. Ik koester de winst en zeker ook het feit dat we weer de nul hebben gehouden."