Alblasserdam geeft nog niet op

alblasserdam • Dankzij een 4-2 overwinning op SV Meerkerk heeft Alblasserdam de laatste plaats in 3C overgedaan aan DFC. Het gat naar de strohalm van nacompetitie om lijfsbehoud bedraagt nu nog vier punten. Hoewel het in eerste instantie Meerkerk was dat het initiatief naar zich toetrok, kon Alblasserdammer Murat Kilic na een prima corner in de 20e minuut de 1-0 laten noteren. SV Meerkerk kwam in de 31e minuut weer langszij; 1-1 was tevens de ruststand. Na rust kreeg Meerkerk mogelijkheden, maar het was wederom Alblasserdam dat in de 60e minuut via Mustafa Erol met een fraai afstandsschot de 2-1 binnen schoot. In de 80e minuut wist jongeling Mark Buijs met een goede individuele actie de 3-1 op het scorebord te zetten. SV Meerkerk kon in de 90e minuut met de 3-2 de wedstrijd nog even spannend maken, maar Samet Gorer tekende pal daarop de bevrijdende 4-2 aan.