Herstel Drechtstreek met 0-2 zege

papendrecht • Drechtstreek heeft zich met een 0-2 zege op Groot-Ammers goed hersteld van een korte, mindere reeks. Hierdoor doen de Papendrechters nog altijd mee om de titel in 3C.

Na het puntenverlies van de laatste twee wedstrijden moest Drechtstreek om in de top te blijven meedraaien een goed resultaat neerzetten. Een fel Drechtstreek kwam na een prima pass van Thijs den Dunnen in de 13e minuut door Koen Lighaam op 0-1. Dit bleek, ondanks een aantal uitstekende kansen voor Drechtstreek, tevens de ruststand te zijn.
Na rust een feller Groot Ammers dat alles in het werk stelde om de gelijkmaker te scoren. Groot Ammers dacht te slagen in die opzet en kreeg in de 86e minuut een penalty toegewezen. Drechtstreek-keeper Alihan Ulusoy stak wederom in uitstekende vorm en keerde de strafschop.

Kort daarna was spits Patrick Tukker die in de 88e minuut met zijn goal de 2-0 overwinning voor Drechtstreek veilig kon stellen.